Proxmox Mail Gateway Nedir? – Proxmox Mail Gateway Programı Ücretsiz İndir

Proxmox Mail Gateway Nedir? – Proxmox Mail Gateway Programı Ücretsiz İndir

Kapsamlı Açık Kaynaklı E-posta Güvenlik Platformu

Proxmox şirketi Proxmox Mail Gateway ilk kez piyasaya sürülmeden kısa bir süre önce 2005 yılında Martin Maurer (CEO) ve Dietmar Maurer (CTO) tarafından kuruldu.

Proxmox’un merkezi Viyana, Avusturya’dadır.

2008 yılında Proxmox Sanal Ortamı 0.9 sürümünde piyasaya sürüldü.

Yazılım ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.

Proxmox ürünleriyle avantajınız:

  • Açık kaynaklı yazılım
  • Satıcı yok
  • Linux çekirdeği
  • Hızlı kurulum ve kullanımı kolay
  • Web tabanlı yönetim arayüzü
  • Devasa aktif topluluk
  • Düşük yönetim maliyetleri ve basit dağıtım

BT’ye Kolay Entegrasyon:

Yazılım aracı olarak tasarlanan Proxmox Mail Gateway’in gücü esnekliğidir. Mevcut e-posta mimarinize kolayca entegre edilebilir ve MS Exchange, Lotus Domino veya Postfix gibi her türlü posta aktarım aracısı ile uyumludur. Veya sanal cihaz olarak çalıştırabilirsiniz.

Proxmox Linux Çekirdeği:

Yazılımımız sağlam bir Linux çekirdeğine dayanmaktadır. Linux, Linus Torvalds tarafından orijinal olarak dünya çapındaki geliştiricilerin yardımıyla oluşturulan ücretsiz bir Unix tipi işletim sistemidir. GNU Genel Kamu Lisansı altında yayınlanmaktadır.

Linux mükemmel performans sağlar ve sunucularımız için son derece kararlı ve güvenilir bir platformdur. Ayrıca, test için ucuz sistemlerden SAN çözümlerine bağlı yüksek performanslı çok işlemcili sunuculara kadar çok çeşitli donanım yapılandırmalarını da destekler.

5 Dakikada Otomatik Kurulum:

Tüm Proxmox ürünlerinin otomatik yükleyicisi vardır. Yükleyiciyi USB çubuğundan veya CD’den önyüklediğinizde, donanımınızı otomatik olarak algılar. Bir donanım olarak, Proxmox ürünlerinin en son Linux çekirdeklerini temel alması nedeniyle çoğu i386 / amd64 tabanlı bilgisayarı veya sunucuyu kullanabilirsiniz.

Kurulum sihirbazı size birkaç soru sorar, ardından yerel diskleri bölümlere ayırır, gerekli tüm paketleri kurar ve sistemi temel ağ kurulumu dahil olmak üzere yapılandırır. Birkaç dakika içinde tamamen işlevsel bir sistem elde edebilirsiniz.

Tam kurulum sadece 5 ila 10 dakika sürecektir. Tüm konfigürasyon daha sonra dahil edilen web tabanlı yönetim arayüzü ile yapılır.

Web Tabanlı Yönetim Arayüzü:

Entegre GUI ile kolay yapılandırma

Proxmox ürününüzü otomatik yükleyici ile kurduktan sonra, yönetim görevlerinizi web tabanlı yönetim ara birimi aracılığıyla hemen yapılandırmaya ve yönetmeye başlayabilirsiniz.

Güvenli yönetim ara birimi tüm Proxmox ürünlerine entegre edilmiştir – herhangi bir ek ve maliyetli yönetim aracı yüklemenize gerek yoktur.

Proxmox Mail Gateway, posta sunucunuzu ortaya çıktığı anda tüm e-posta tehditlerine karşı korumanıza yardımcı olan önde gelen açık kaynaklı e-posta güvenlik çözümüdür.

Esnek mimari, kullanıcı dostu, web tabanlı yönetim arayüzü ile birleştiğinde BT uzmanlarının ve işletmelerin gelen ve giden tüm e-postaları kolaylıkla kontrol etmelerini ve kullanıcılarını spam, virüs, kimlik avı ve truva atlarından korumasını sağlar.

Herhangi bir boyuttaki kuruluşlar, yalnızca birkaç dakika içinde spam ve virüsten koruma platformunu kolayca uygulayabilir ve dağıtabilir.

Tam özellikli posta proxy’si, güvenlik duvarı ile dahili posta sunucusu arasında dağıtılır ve tüm e-posta trafiğinin tek bir platformdan kontrol edilmesini sağlar.

Proxmox, güvenli ve profesyonel bir e-posta iletişimini kolayca sürdürmenize, iş sürekliliğini sağlamanıza ve müşteri memnuniyetinin yanı sıra yüksek ticari itibar kazanmanıza yardımcı olur.

Hızlı kurulum ve tam yönetim kontrolü!

Proxmox Mail Gateway tam özellikli, açık kaynaklı bir posta proxy’sidir ve posta sunucunuzu spam, virüs, truva atı ve kimlik avı e-postalarından korur.

Güvenlik duvarınız ve dahili e-posta sunucunuz arasında dağıtılır ve gelen ve giden e-posta trafiğini analiz eder ve filtreler. Bu, sunucularınızdaki yükü azaltır ve kaynaklarınızın kullanımını artırmaya yardımcı olur.

Proxmox Mail Gateway tam bir işletim sistemi olarak gelir. ISO görüntüsü, ağ geçidini yalnızca birkaç dakika içinde kurmak ve çalıştırmak için ihtiyacınız olan her şeyi içerir.

Özel donanıma veya tüm önde gelen sanallaştırma platformlarında sanal bir ana bilgisayara çıplak metal takılabilir .

Proxmox Mail Gateway, üretime hazır kurumsal sınıf bir yazılımdır.

Kurumsal ortamınızda güvenle çalıştırmak için abonelik temelinde profesyonel teknik destek mevcuttur. Abonelik, kararlı Proxmox Kurumsal Deposuna, web arayüzü üzerinden kolay güncellemelere ve doğrudan Proxmox ekibinden teknik yardım ve desteğe erişimi garanti eder.

Forum: https://forum.proxmox.com/

Proxmox Mail Gateway İndir

İndirme ve Yükleme: Kurulumunuza başlamadan önce sistem gereksinimlerine bakın.

https://www.proxmox.com/en/proxmox-mail-gateway/requirements


Ücretsiz Mail Gateway – Spam Mail Engelleme Programı

https://www.proxmox.com/en/downloads

Yorumlar